ErsBegAs Ay bu günlerde kafama girmiş daha bebeğim 5 aylık bir bebek daha istiyorum 🥲 Ama kariyerim ziyan olur.. Okul atar artık beni işten 🤣 Arkadaşlarım hep hamile şu an ve aşırı özlüyorum o hallerimi offf of kendimi Özlem Öz gibi hissediyorum bdndjsjs
Tortilla ErsBegAs 🫣🫣 ayy no daha cok kucuk suan tatlı donemler ama ınat donemlerı baslayınca hayatı sorguluyoruz😁
Cinarsaitinannesi ErsBegAs kaç yaşındasın şuan ?ben de iki tane peş peşe doğurayım iş hayatına atılınca geri bırakmayım dedim daha ikinciyi büyütemeden üçüncüye hamile kaldım iş hayatım bayağı bir ileriye sarktı artık
Dinolisoo ErsBegAs hahahshshs ben daha doğurmadım ikinciyi düşünüyorum. Hemen peş peşe doğursam mı diye sen yine iyisin aşkım😂😂
ErsBegAs Cinarsaitinannesi 26 🥲 özel okuldayım çocuğum yararlansın istiyorum benim bursumdan bu yüzden yapmıyorum yoksa 2.yi bekletmezdim bile 🥲🤭
osimdiannee ErsBegAs bakalım zaman ne gösterecek 😍 Bende de böyle bir düşünce oluştu yani hamilelik döneminde hemen kardeş istiyordum hatta kırkım çıksın hiç korunmucam dedim en etkili yöntem olarak adama yaklaşmiyorum jxkxkdk Ya birde kızımı çok bekledim sadece onu sevmek istiyorum nedense. Sonra tekrar diyorum kızımı çok bekledim ama kardeşi hemen gelsin 😂
Dinolisoo ErsBegAs ahahhssh ilk trimester aman bir daha tövbe diyordum şimdi keyfim yerinde hemen peşinden bir tane daha diyorum hamileliğin ne olduğunu unutmadan alışkanlık gitmeden😂😂😂
Guzelanne56 ErsBegAs ilk 6 ay bende yapıcam diyordum🤣 hatta 9 aya kdr ara ara düşünce gelıyordu gidiyordu sımdı 13 aylık olucak 4 aydır falan kızımın besıgı vs herseyı dağıttım bı daha cocuk konusu acılmamak üzere kapandı
Guzelanne56 ErsBegAs kızım saolsun anamı aglatıyor hayatımda yaramaz çocuk gördüm ama boylesını gormedımndkdjd
gunesimekardes ErsBegAs ben ilkinden sonra 2. Yi dusunmedim kariyerime kaldigim yerden devam edecektim. Edemedim cok sendeledim bebekten sonra. Kizim krese basladi buyudu hersey yoluna girdi derken deli mi durttu ne olduysa ben 2.yi dusjnmeye basladim. Sonra guzel bir is buldum araba aldim borca girdim cocuktan vazgectim derken hamileymisim😅 pisman miyim? Asla. Allah daha guzel kapilar acacak ben inaniyorum