hartung Hafta doktorum bacak arası dolu erken belli etti kendini erkek demişti burada da ultrasona erkek diyenler oldu ama fetal dna kız geldi hem içimden geçen kızdı hem de çok şaşırdım genoksa test yaptırdım genoksa test yaptırıp cinsiyeti hatalı açıklanan var mıı
[silindi] hartung özelde mi 11+4 de erkek dediler ? Bana özel de 11+4 kıza benziyor dedi 12+5 bacak arası doluydu
[silindi] hartung Bir sakıncası yoksa fetal sonucunuzu paylaşır mısınız ? Bende fetal verdim Nevagen’e 11+4 de yetersiz dna denildi
hartung Momlife_  @helin2 11. Haftalık ultrasonuna çok benziyordu ona kız dediklerinde bi acaba bize de der mi diye düşünmüştüm 🥰
Necc86 Bende 14+2 yim banada herkes kız dedi dr 12 de tahmin bile etmem 16 da görürürz dedi. Bakalım 15 gün sonra inşallah görürüz🌸❤️
hartung [silindi] tabii zaten özel bilgi içermiyor oran ve risk var yok diye belirtiyor nelerin tarandığını yazıyor cinsiyet size gelen dosyada olmayacak doktorunuza gidecek sadece demişlerdi 
[silindi] hartung iyi şükür temiz gelmiş sonucunuz 🥰 cinsiyet için erkek diyen doktora mı gitti kız sonucu ?
hartung [silindi] evet genoksa yaptırmıştım doktorumun bilgilerini verdim zaten daha önce başka hastaları da aynı kurumu tercih ettiği için tanıyorlarmış sms olarak iletilmiş link ☺️