sudeli4 alic16 ben kız gibi görüyorum canım ama Rabbim gönlündekini versin cinsiyeti belli olmadı mı 14 haftalıkken gitmişsin
alic16 13 haftalıkken doktorda erkeğe benziyor ama kesin değil dedi 16 haftada bir daha gel o zaman daha net olur dedi. 1 haftam var daha ama çok merak ediyorum 😊
alic16 Kızlar sizler öyle söyleyince heycanlandım bian. İki kızım var çok şükür gönül istiyor ki buda erkek olsun 😊
minikmucizem26 alic16 ayy aynıyız ozmn:)) benimde iki kizim var 14 haftalik hamileyim :) Allah gönlümüze göre nasip etsin bnde erkek olsun isterim bunu ama cok kiz hissediyorum bunuda hayırlısı artik
sudeli4 Duygukul çok anlamıyorm ama kendi bebeğimden yola çıkarak Seninde kız bence cnm öğrenince yaz mutlaka haftan yaklaşmış 12 de tahminde bulunuyorlar ama 14 15 de söylüyorlar genelde
alic16 sudeli4 13 haftalıkken erkeğe benziyor demişti 14 haftalıkken tekrar gittim pozisyon uygun değil diye göremedi şuan 15 haftalığım net kesinleşsin diye bekliyorum artık haftaya gideceğim canım
Duygukul sudeli4 gerçekten mi🤭 12+5 şuanda ama ultrasonumuz 11 haftaya ait 21 ocakta randevumuz var yani 15 haftalık falan olacak mutlaka yazacağım herkes kız olarak yorumluyor zaten☺️henüz hiç erkek yorumlayan olmadı
sudeli4 alic16 sağlıkla gelsin gönlündeki olsun cnm benmki sadece tahmin tabi doğruluk en iyi doktor bilir