Aysso Kızlarrr 31 aralikta hamile oldugumu ogrendim son adetim 1 aralık ama hic bir belirtim yok mide bulantısı yorgunluk falan bu normal mi. Bu belirtiler ne zaman başlar kendimi hamile gibi hissedemiyorum 😅
eylusssss Aysso hareketlerini hissedince ancak anlayacaksınız😂 belirti olmaması da güzel bir şey en azındana çok yok bende son adet tarihim 1 Aralık. Ne zaman kan vermiştiniz
Sedef21 Aysso evet normal canım benim belirtiler 7. Haftalarda başladı ki bazılarında hiç bir belirti olmadan devam ediyor inşallah o şekilde olur dua et 😃
eylusssss Mide bulantısı vs 2-3 haftaya başlar yorgunluk halsizlik bende şuan çok fazla var günlerimiz aynı
sla3911 Çok normal bende şuan 11 haftalığım sabahları felaket 7 haftayken kusma ve mide bulantısı sorunları yaşadım 😂herkesde aynı olmuyor ama
fundacc Herkeste belirti olmak zorunda değil 14. Haftadayım henüz hiç bir belirtim yok önceki hayatım nasılsa aynısı devam ediyor gibi
sbl25422_ Aysso benim 17 haftalık oldu halen daha kendimi hamile hissetmiyorum seninki normal canım 😂tabi benim ilk üç ay beni bitirdi bulandı iştahsızlık vs yeni yeni geçti şükür
nazlikaya_ Aysso benimde son adetim 1 Aralık aynı şekilde bende de belirti yok sadece karnımda şişlik var bu haftalarda normalmiş onun dışında hiç birşey yok şuan
buket_44 Aysso Ayyy ne güzel canım sağlıklı olsun da belirtileri olmasa da olur yoksa bizim gibi mide bulantısı halsizlik yorgunluk sürekli uyumak mı istiyorsun 🥴🫠