nursenasu27 Annesii66 öncesinde klasik ameliyat tetkiklerini yaptırmışsındır sabaha da kalan sadece damar yolu vs diye düşünüyorum yani nst önlem olarak bağlanırsın galiba
Songul606_ Annesii66 merhaba canım kan alıyorlar ortalama 2 saat sürüyor büyük ihtimalle 11 gibi girersin Rabbim yarıdmıcn olsun 🩷iki sezeryan atlattım çok sürmüyor🩷45dk ortalama
Alpker Annesii66 damar yolu açılır kan falan almazlar anestezi işlemleri sırasında almışlardır hastaneden hastaneye fark edebilir sonda takılıp takılmaması benimli ameliyattan önce takılmıştı ve hiç acımamıştı
Annesii66 Songul606_ teşekkür ederim canım amin inşallah ilk doğumum plansız olmuştu bu doğumum planlı olacağı için işlemler nasıl olur bilemedim 🥲🫶🏻
nursenasu27 Annesii66 onu ameliyat sırasında takarlar canın acımasın diye eğer ondan önce takmak isterlerse söyle anestezi den sonra takın falan de canın acımaz hiç yoktan bilmezsin o anın stresiyle daha çok canın yanar
nursenasu27 Annesii66 Maşallah maşallah canım gözün aydın çok sevindim vallaha Rabbim daima kolaylığını versin inşallah kolaylıkla sağlıkla huzurla büyütesin❤️❤️
Hashasim2020 Annesii66 benim de ilk doğumdan önce takmışlardı biraz acımıştı açıkçası 10 gün sonra tekrar doğumum var bakalım ne yapacaklar 🌝