Frezya Kızlar merhaba 40+0 dayım bugün kontrole gittim doktor ultrasona bakmadan önce 1hafta daha bekleyeceğiz kendi sancılarını dedi. Ama ultrasona bakınca bebeğin suyu baya azalmış yarın sabah yatışını yapacağız dedi. Mesela 10üzerinden oran verirsek senin suyun 4te şuan öyle düşün dedi. Yarın önce suni sancı deneyeceğiz dedi ama her ihtimale hazırlıklı olarak gel dedi. Bol su iç yarın bakarım suyunda bi gelişme görürsem bikaç gün daha bekleyebiliriz dedi ama sizce 1 günde suda gelişme olurmu? Havuç suyu içiyorum su içiyorum şuan ama suni sancıyla açılmam olmazsa sanırım sezeryana alacak riske giremem dedi
Rnhndkzn Frezya havuç suyu iç bi yandan da ye cnm. Benim arkadaşıma da aynı şey dendi ama havuçla suyu arttı. Ve normal zamanında normal Doğum yaptı. İnşallah seninde suyun artar
Dimple23 Şuanda bende su arttırma derdindeyim havuç ve muz yiyorum ...doktorum atom denilen meyve suları tüket dedi bide kırmızı et ...ama sizin zaten haftanız tamam bence minik kuzunuzu alın kucağınıza :)))