yesimcsn serenss benim de bat 11 korkuyorum yapmaya. Dün dayanamadım yaptım negatif cıktı ama daha cok erken cıkmaması normal diye düşünüyorum bilemedim🥲
Sarkac serenss peki grimsi mi benimki de öyle pembe değil ama ilk 5 dakikada çıktı aynı mı ikimizin de
serenss Sarkac benim de ilk gebeliğimde kaset testle gri bi çizgiyle öğrendim hatta arkadan flaş tutunca görünüyordu
Sarkac serenss ayy ciddimisin cnm benimde ışıkta belli oldu gri çizgi ama öle net değil umut var diyorsun yani
Mzgnn0234 gmz585 benim ikinci de 2 yıl olmadı. Stres çok etkiliyor her ay bekleyip hayal kırıklığa ugramaktansa Akisina bırakın insallah olur
gmz585 Mzgnn0234 Mzgnn0234 inşallah ben aslında böyle hrmrn olmadığını biliyordum yani nasp ama eşim sağolsın korunöayı bırakınca hemen olacağını sandığı için bu kadar zaman geçti
bebistakibi tumeys uf benimde böyle ya anlamadım gitti . Kızlar sabah test yaptım hatta bazılarınız bilir negatif diye söylemiştim . Testi koydum kenara şimdi bakınca farkettim bu kuruma çizgisi mi tecrübelerinize ihtiyacım var 💖Regle 5-6 gün kaldı . Days doctor marka ![https://mutluresim.com/images/2026/01/06/Xd591r.jpeg]