bsrelif Kızlar 12’nci haftaya girdik bu bulantı hala bana mısın demiyor. Çok yoruldum çok tükendim. Sizinki kaçıncı haftada gitti ?
ecemk94 bsrelif ne zaman geçti hatırlamıyorum ama şuan 27+2 yiz bi bulantım yok şükür. Ama Eşim dalga geçmek için öğürdüğünde gidip kusuyorum.
seymakzb Bugün doktora gittim 14+5 dedi. Boğazıma bir şey değdikçe öğürüyorum yaka bağır açtım. İlk haftalar böyle değildim baya ğök ğök diye diye öğürüyorum 🥺
Metlem Kızımda 6ay sürmüştü. Şimdi oğluma hamileyim 34 haftalığım 7.ayda sabah kusmalarım bitti ama hala ara ara midem bulanır 😏 insan bıkıyor artık ama sabır sabır diye diye bu haftalara geldim darısı size inşallah
meryossss bsrelif ben ilk gebeligimde doğuma gidene kadar gecmedi ikinci gebeliğim 13+4 bunalimdayim artık hayattan zevk almıyorum gecmiyor
oznalk bsrelif benim 15-16. Hafta civarı bitti öncesinde de bulantım aşırı oldu 2 haftada bir serum takıldı en son onlar da işe yaramayınca hastanede kalmıştım 2 gün mide bulantı anlarında elma veya ayva yemeye çalıştım midemi bastırmıştı
zuloss bsrelif ben 18 haftalık gebeyim hala devam ediyor ilaç içmediğim gün kötüyüm. İlk çocuğumda 40 haftaya kadar bulantım devam ediyordu
sadece1selda @bsrelif 18.haftada geçti şükürler olsun ne yerdeydim ne gökte hayatımda kusmadıgım kadar kustum cok kötü günlerdi valla 😅😅