esra6393 Kızlar 31.haftadayım tetenoz aşısı tek doz oldum ikinciyi daha olmadım yaptırmasak bi sorun olur mu tek doz yeterli mi sizce?
kurkmantosuzmadonna esra6393 ben tek doz olmuştum. O zaman aşı azlığı vardı. Tek doz da yeter dedi doktorum.
1kelebek1bebek esra6393 Merhaba. Banada 28. haftada gel demişti aşı için. Ama ağır bir grip atlattım. 29+3 te yaptıracağım o yüzden yarın. Bende tedirgin oldum ama inşallah bir sıkıntı yaşamayız 🙏🏻
Spring777 esra6393 ben hamile kalmadan 4 ay önce yaptırmıştım kedi tırmalamıştı , doktorum istemezsen bi daha yaptırma koruyuculuğu var dedi yaptırmadım , bence tek doz da yeterli olur
esra6393 Bende geç kaldım sanırım ikinci doz için o yüzden yaptırmak pek istemiyorum ama hemşirem aradı yarın gelin die o yüzden kararsızım
esra6393 1kelebek1bebek ikinci doz mu tek doz mu oldunuz şimdiye kadar ben ilk dozu oldum da ikinci doza gerek var mı
1kelebek1bebek esra6393 Benim 2. Gebeliğim. İlkinde 2 doz olmuştum. Bunda 24. Haftada boğmaca aşısı yapıldı. 28. Haftada tetanoz denildi. Sanırım tek doz hatırlatma dozu şeklinde yapılacak.
esra6393 1kelebek1bebek benim de ikinci gebelik ama 8 yıldan sonra oldu bende ilk gebelikte iki doz yapmıştım bunda tek doz şimdi yaptım ikinci dozu vurmasam sorun olmaz inşallah