[silindi] yok hiç sıkıntı değil istediğinizi sorabilirsiniz 🌸
Şoyle ben çok sıkıntılar yaşadim en başindan beri yine kanamam oldu iğneyi kullanırken doktorum adet gibi kanaman olsada iğneyi bırakmıyorsun sadece coraspirini birakiyorsun dedi kırmızı kanama yaşadim iki gün hastanede yatdim iğneye devam etdim coraspirini kestim sonra kanama bitdi kahverengi lekelenmeye çevirdi hem coraspirine hem iğneye devam etdim zamanla kahverengi akıntılarimda bitdi 5+6 haftalıkken kanama başladı 10+5 haftalıkken kanamada kahverengi lekelenmemde bitdi bu arada coraspirini ve iğneyi her gün kullanıyordum böyle böyle 20 haftaya kadar geldik sonra birgün akşam ansızın yine pihtili şekilde kanamam oldu doktorum coraspirini haftada bir içmemi söyledi iğneye her gün devam etmemi söyledi 20 ci haftadan beridir coraspirini haftada bir kez içiyorum iğneyi her gün yapıyorum şimdi sadece iki haftam kaldı iki hafta daha coraspirini haftada bir olacak şekilde içip birakicam doğuma kadar iğneye devam edicem uzun uzun anlatıyorum ki aklınızda her hangi bir soru kalmasın kısaca yoğun kanama yaşadiğimda bile iğneyi hiç bırakmadım sadece coraspirini bıraktım doktorum şoyle bir cümle kullandı bana ben ikiside kan sulandirici neden ikisinide kullanıyorum hocam diye sordum oda bana iğne kılcal damarlardaki pihtilaşmayi engelliyor kollarimizdan ve bacaklarimizdan karnimiz giden kılcal damarlar var onların puhtilaşmasini engelliyor etkisi sadece 24 saat sürüyor coraspirin ise plasentaya giden kan akişini sağliyor o yüzden bebeği her iki taraftanda desteklemez gerek demişti o yüzden ben hem coraspirin hemde iğne kullanniyorum