Washingtonxyz busrasya2334 benim biraz dusuk cikti araligi normal de ama alt sinira daha yakin cikti nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyip iciyorsunuz kullandiginiz vitamin vb neler var acaba
Washingtonxyz esraezerr benim biraz dusuk cikti araligi normal de ama alt sinira daha yakin cikti nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyip iciyorsunuz kullandiginiz vitamin vb neler var acaba
Washingtonxyz esraezerr acikcasi beslenmeyi biraz saldim ondan oldugunu dusunuyorum suyu bile icmiyorum
busrasya2334 Washingtonxyz ilk kızımın ölçümleriydi canım birşey yiyemiyordum hep kusuyordum ocean mummy kullanıyordum o dönem bu haftalardaki ölçümlere takılmayın son aylar bebekler kilo alıyor
Washingtonxyz busrasya2334 Washingtonxyz ama dengesiz yani kuruyemis yemiyorum ,ne bilim yogurt vb yemiyom su cok az iciyorum yani bunun gibi
lol İkizlerim 19+6 da erkek bebeğim 350 gram 21 cm kızım da 310 gram 21 cm di 14 ocakta ayrıntılıya gircem bakalım
busrasya2334 Washingtonxyz sen kilo aldın mı peki canım gerçekten bu haftalara çok takılma önde giden bebek ileriki haftalarda durur geriden gelen bebek ilerleyen haftalarda atak yaşar her bebeğin kilo boy atağı aynı haftalarda olmuyor