jalepone Saraylokumu ay sorma biz de İtalya dan geleli bir ay oldu 😂 düşün daha evimiz yok Allah’a şükür iyi bir arabamız var ama işte yurt dışında dolarları döktük geldik . Hiç ama hiç pişman değilim muhteşem bir şeymiş yurt dışı tatili şimdiden ikincisinin planını yapmaya başladık 😂
Saraylokumu jalepone Evet gezmek gerçekten çok keyifli hele ki sevdiğin adamla ve bebeğinle 🥰 Şimdiden iyi tatiller 🫶🏻
htc5858 Saraylokumu her ay düzenli olarak altın alıyoruz bizde, bu zamn da zor ama ileriyi de düşünmek lazım, çocuklarımız için iyi bir gelecekleri olsun diye elimizden geldiği kadar birikim yapıyoruz eşimle 🤲😍
jalepone Saraylokumu ay amin inşallah bir dahakine ilk bebişimizle olacak 💜 darısı başınıza inşallah 😇
YuvarlanamayanPaanda Moz şuan kira ama inşallah bu yaza olursa bakalım Kayınbabam sağolsun bina yapacak inşallah ucu ucuna denkleşiyoruz şuanlık buna şükür
zelis61 Ortak birikim dışında cüzdanımda kalanlari biriktiriyorum 2 ayda bir kocama veririm benim için altın dolar artık ne ediyorsa ustunu de tamamlayip alır onu da benden istemez hiç zaten ne icin biriktirdiğim belli olunca sıkıntı da olmuyor 😊
Saraylokumu betulmommy Bebişin çoğu eşyasını tamamladınız mı ? Eğer öyleyse doğumdan sonra çok da aman aman bebeğin masrafı olmuyor bence 🙃 Bir de aileleriniz destek veriyorsa daha güzel olur
betulmommy Saraylokumu coğu bitti ama var yine eksikler, kimseden yardım almadık çalışıp kendimiz ödüyoruz🥹
Sibelakta Saraylokumu ben eşimin verdiklerinde gram yapmaya calışıyorum ama ne kadar yapabilirim eşimin haberi yok birde hem market 2 cocuk 3 yolda hamileyim zor oluyor ama yapmaya calışıyorum şu an yapabildim 1 gram 4 bin TL gram parası olsun 4 bin de gram yapcam ama hep eksik cıkıyor bebeğin ihtiyacı cok cocukların evin derekn bişey kalmıyor eşimden istesem biriktirdiğmi bile para az verir demeki artıra biliyorsun der ama herkesin yanında eşinden gizli olsun hayatın ne getirce hic beli olmuyor
Saraylokumu betulmommy Bereketiyle gelsin bebiş 🎀 Karı koca birşeyleri beraber yapabilmek de çok güzel birşey ☺️
ABusraaaa Saraylokumu ahahhaha daha geçen kızım için yatan doğum parasını çektik ay sonuna kadar onunla tutunmaya çalışacaz hayata 😀
Bumah Saraylokumu benim yamyam kocam olmasa birikimim oluyo ama maalesef yapamıyorum gizli kapaklı ancak 😀
Saraylokumu Bumah 😁😁 Eşim bana maaşını getirir beraber kirayı faturayı ayırırız. Sonra da der ki “ aşkım kendime ne kadar harçlık alayım ” 🤣 kendisi de diyor bana kalsa ben elimde parayı tutamam sen tutuyorsun diye