Dilekulgtt Elifdursun tansiyona dikkat etmek grekiyomus tuzlu fazla yememek gerkiyomus cnm bende daha ilaca baslamadim ama duyumlarim boyledi ins duzelirler 🙏🤲
Elifdursun Dilekulgtt inşallah canım ama insan korkuyor birde bebeğin böbrekleri sol 10mm sağ 7mm çoktu detaylı da kendi doktorum baktı 5küsür çıktı ikiside o kadar şimdi gözükmüyor ama takip edelim dedi
YadeOmer Elifdursun canım benim de bebeğimin böbrek boşlukları 5 er mm çıktı normalde 4 mm olması gerekiyormuş,Doğuma kadar düzelebilir dedi doktor
Elifdursun Dilekulgtt inşallah hepimizinki ama canım insan korkuyor kafaya takıyor ben kaç gündür hep takıyorum kendi kendime stres oluyorum
Elifdursun Husumsu normal de 20 haftalık ama bir hafta ileri olduğu için 21 hafta canım o kadar ölçtürdüm hep 11 112 lerdeydi hiç yüksek çıkmamıştı detaylı da ultrasonda bakarken cıktı
YadeOmer Dilekulgtt direnç varsa asprine kesin başlatır canım,kanı sulandırsın dirence rağmen kan akışının iyi olması için. Gönlünü ferah tutmaya çalış karnımızın içinde Allah’a emanetler,sağlıkla gelirler inşallah
Ruzgar_1405 Dilekulgtt İnşallah o sorun da kalkacak canım🤲 bebek gelişimde gerilemeye başlayınca sorun oluyor.
Ruzgar_1405 Dilekulgtt Ben en son 17+6 da girdim ayrıntılıda 220 gr dediler. Dün devlete gittim 20 haftalık, haftasıyla uyumlu dedi ama gr bilgisi vermedi canım.
Elifdursun Elifdursun pardon canım kafa gitti normalde 21 haftalık ama bir hafta ilerde şuan 22 haftalık oluyor
Husumsu Elifdursun doktor bana tansiyon durumu 28. Haftadan sonra kendini belli edebilir dedi de ondan sordum canım, şuan benim normal
Elifdursun Husumsu canım benim ki genel de 26.haftadan sonra geçiyor dedi ama benim hamilelikte hiç tansiyonum yükselmedi o yüzden anlamadım bişey
Ruzgar_1405 Dilekulgtt benimkinde yazmıyor canım öyle bi kağıt verdi ki hiçbişey belli değil. Bikaç yazı var onlar da okunmuyor zaten.