nejlaknr34 Adet olacakmış gibi karnım ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım batıyor umutlanmak da istemiyorum gebelik testini ne zaman yapsam
Beray-liya Merhabalar, benim de bat 25 ocak. Ovülasyon haftasına girdim, testlerle takip ediyorum, umarım hepimiz güzel ve hayırlı sonuçlar alırız🥰🤰
aysebeyza1 Beray-liya aynıyız benimde 25-26 ocak bat. Bu hafta yumurtlama haftası umarım tutar bebişlerimiz 😄 İkinci çocuğum olacak Allah nasip ederse
senpoyraz Lapsodi benimde bat yirmi bizde değerlendiriyoruz kasımda kimyasal geçirdim umarım bu ay tutar
Ed53746 Bat 23/24 Ocak kızlar test pik olmak üzere insallah bu ay tutar bu ay 4. Denememiz folik asit vs verdi doktor birde tsh 3.65 di ilaç kullanmaya basladım
pimpirikliana user4876537393026 inşallah ovülasyon filanda yapmadım ben pcosum da umudum çok yok açıkçası 🫠
busrabusrabusrabusra adinsmom2 son adet 2 aralik ben de suan 5/1 haftalik hamileyim gecen hafta kan verdim beta 440 bi daha da vermedim doktora da daha erken diye gitmedim siz naptiniz?
adinsmom2 busrabusrabusrabusra ben 25 aralıkta 3 haftalıkken 12.88 ile öğrendim sonra 27 aralık 51 5 ocak 1590 daha da yaptırmama gerek yok ben zaten 3. Yü yaptırmayacaktım ama dış gebelikten şüphelendim o nedenle yaptırdım benim zaten 3.gebeliğim bu ilkim düşük olmuştu maalesef daha da baktırmama gerek yok
Taricat Masal0018 sat 19 aralık bat 12 ocak 😁 belirtilerim var 3 gün sonra erken gebelik testi yapacağım bakalım (3.çocuk )
anne9800 Bat 20 ocak inşallah gebeyimdir Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah nasib etsin bize🥰
user4876537393026 anne9800 adetime 13 var ama Kasık ağrım ve bel ağrım var şu sıralar yumurta çatlasa bile gebelik oluşmamıştır demi daha
yamrr_ars user4876537393026 benim de şu an adet olacakmışım gibi sancım var beni de haberdar et inşallah hamişizdir
anne9800 user4876537393026 ay inan bilmiyorum artık çok kafaya taktığımızdan mı oluyor bu ağrılar bilemiyorum
kizirece user4876537393026 cicegim benimde reglime 12 gün var ovulasyonla Pik gördüm bitti sonrasında hafif hafif bel ağrısı ve kasık batması yaşadım bugün yumurta her ay farklı catliyor bir ay sağ bir ay sol eğer sol tarafta kasık ağrısı hissediyorsan bu genelde yumurtlama sonrası olan durumlardan doktorum öyle söylemişti❤️
Masal30 Masal30 benimde 10 aylık bi kızım var on gün geçti adetimden doktora gittim bişey demedi test yaptım çift çıktı doktor sıvı kalınlaşması dedi hamilelik şüphesi koymadı bende korkuyorum açıkçası
kbradrn1 Masal0018 rabbim burda bütün isteyenlere nasip etsin inşlh hepinize bende hamileyim sizde bana dua eder misiniz lütfenn🤲
dunukmelek kbradrn1 sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı başıma inşallah ☺️