fttmgll Kahramanmaraş’ta semih yancara gidip muayene olan doğum yapan varmı güncel olarak öğrenmek istiyorum. Şuan hg de çalışıyor sanırım
ozgenurd fttmgll aa sizde mi maraştasınız bende maraştayım sular akedemideki hilal hocaya gidiyorum ben ama bugün biraz soğudum ondan kontrolüm vardı şimdi yeniden doktor araştırıyorum
bsibel ozgenurd canım bende hg hastanesinde merva hocaya gidiyorum çok memnunum güler yüzlü anlayışla seni dinliyor ben onu öneririm gitmek isterseniz
fttmgll ozgenurd ben başka bi ilde yaşıyorum ama maraşlıyım muhtemelen doğumum da Maraş’ta olacak. Şimdiden araştırıyorum. Bu ay içerisinde gidip muayene olacağım kafamda birine karar verirsem
hacrardc Ben de maraştayım doktor olarak kimleri önerirsiniz Hg de derya hoca varmış onu söyledi birkaç arkadaşım
bsibel hacrardc bende doktor araştırmıştim öneri üzerine Merva tekelek susacana gittim iyiki gitmişim
ozgenurd bsibel eşim aslında erkek doktor istemiyor o yüzden bende sanırım merva hocadan devam edicem
bsibel fttmgll doğum ücreti de 37 bindi ama dediğim gibi yılbaşından önceki bu fiyat ama temizlik ilgi alaka gerçekten çok güzel özel hastanede olduğunuzu hissediyorsunuz yani
bsibel fttmgll yılbaşından önce 1800 du muayene ucreti yılbaşından sonra daha gitmedim ayın 8 inde gidecem canim
bsibel ozgenurd benim eşim erkek falan olmasın demedi ama merva hocayi bize çok övmüşlerdi güler yüzü tatli Dili o kadar iyi hissettiriyor ki insana güvende olduğunu hissediyorsun ben o yüzden iyiki gitmişim diyorum
bsibel ozgenurd inşallah doğru doktoru bulmak çok önemli uyum sağlamak ben başka hastanelere de gittim merkeze iki saat uzaklıktayim sırf orası için gidiyorum
ozgenurd bsibel bende Pazarcıktan gelip gidiyorum bi de normalde Ankaralıyım tayin dolayısıyla buraya geldik hiç hastane bilmiyorum doktor bilmiyorum tek tek dolaşıyoruz hastaneleri artık 😅