123yenianneee Blueeberryy çalıştığınız için çok pişirmeyle uğraşmayın bence menü Kısır Makarna salatası Tepsi böreği Kek Meze olarak havuç tarator
HiravEmir Benim de oğlum 6 şubatta 1 yaşına girecek ve kızımın da bu Cuma 9u 6 yaşına girecek bende hazırlık yapıcm şimdiden 🤣👍 nice yaşları olsun inşallah, 🙏❣️
yagiz_didem Blueeberryy ben oğlumun ilk doğum gününde saçaklı pogaca, mini pizza, tartolet, patates salatası, tavuklu şehriye salatası mercimek köfte ve yaprak sarma yapmıştım
gunesimekardes Blueeberryy milfoyleri kucuk kareler halinde kes icine biraz harc koy nasil seversen sur frina ustune suzme yogurt dok susle hem sik hem pratik. A101 de ispanakli borek var 2 tepsinpisir kenfi tepsine koy el yapimi gibi kimse anlamiyor. Kek zaten basit yaparsin Kurabiye hamurunu rulo yap o ruloyu keserek daha pratik sekil verirsin Mercimek kofte ile tek tek ugrasma kisir yap ayni sey Cocuklar icin misir patlat Sarma yapilacak dedin bir de pasta toplamda 8 cesit oldu. Calisan cocuklu anne menusu
hd_d Blueeberryy Pasta var zaten Yaprak sarması Kurabiye 2 çeşit olablr Cupcakeler oluyo ya onalrdan yapablrsn Börek Kalabalik değilseniz makarna salatasi güzel olablr Ay bide sakallı poğaça kesinlikle tavsiyeeee edermm🤭 Bide tartolett bayılırım ve çok yakışıyor masaya
Blueeberryy hd_d tesekkur ederim sakalli pogcayi baya diyen var dikkat etmem gereken bisey varmi pogcada ben tuzlu pek bisey yapmam bi kez pogca yapim dedim tas gibi olmustu🤣
Havin49_ Blueeberryy ben pasta Sarma Börek Kurabiye Islak kek Poğaça Kısır yapmıştım kalabalıktı çünkü
0925 Blueeberryy tatlı tuzlu kurabiye ,puding kaseleri ,pasta zaten var,sarma ,gül böreği içi peynirli ıspanaklı tarzda , mercimek köftesi
hd_d Blueeberryy poğaça varya bende yapana kadarrrr neler çektim sana tavsiyem poğaça hamurunu yogurmadan önce ılık süt ılık su şeker yağ ve mayayı önce al güzelce karistirüstünü kapat maya ve şeker aktiflessin bak burasi baaayaaa önemli çünkü tuzuda önceden koyduğunda maya aktiflesmiyor ve hem kabarmiyor hemde puf puf olmuyor maya aktiflesince tuzuda unla beraber karıştır öyle at mutlaka bunlara dikkat et gerisi zaten uc taraflarini süslemeyle bitiyor