bilinmeyenkadininmektubu Lapsodi benimde 18 ocak değerlendiriyoruz ama nasip. test yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz
pimpirikliana Lapsodi yumurtlama için ovülasyon yaptınız mı acaba 🤔 bat 19 Ocak benimde yumurtlama takvimde 5 Ocak gösteriyor ama düne kadar akıntım devam etti pcos da olunca bilemedim ne zaman yumurtladım 😔
Lapsodi bilinmeyenkadininmektubu 20 ocak ve sonrasi düşünüyorum geçen seferler 3 gün gecikmeyle negatif çıkmıştı
Krnn1 bilinmeyenkadininmektubu benimde 18 ocak gnlerimi doğru düzgün değerlendiremedim bile bakalım yine de nasip
Bada Ayy 2025 bat 20 ocak kuzenimin 28 ocak benimdi ikimizde 17 ekimde doğum yaptık. İnsallah hamilesinizdir😍
bilinmeyenkadininmektubu Bada Allah razı olsun çok içten dua ettin inşallah. Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün evladımızı inşallah ❤️
nehiraras pimpirikliana Bnmde yılbası civarında akıntıdan yumartlamayı anladım ama bugün hala akıntı devam çok yumurtladım heralde:) pcos da da her an yumurtlama olabiliyor galiba ya arkdslr nda hiç takvime uymuyoruz yumurtlamaları
pimpirikliana nehiraras yumurtlama dönemi o kadar uzun sürmeyeceğine göre o zaman normal bi akıntı bizimki anlamadım 🤷♀️
bilinmeyenkadininmektubu Ayten01 yok hayır 18 ocak benimki 2 3 4 değerlendir dedi benim döndüm 30 31 gün hatta 1 2 gün daha atabiliyor bazen