Bebeginehasret Kizlar canm fena sekilde lahmacun çekiyor:(( suan 30. Hafdym ilk seker yuklemesinde sınırda cikti cok yuksek degil dusukde degil ogtt testi 2. Yuklemede yuksek cikmadi.ama yinede 1 ay diyet yaptm ekmk pirinç patates ve serbetli tatlilara cok dikkat ettim 28 subatta diyetisyen aclik sekerime bakti 92 cikti gayet iyi dedi bida gelmene bile gerek yok ama.dikkat et dedi.smdi lahmacunu yesem yukselirmi cok canm istiyo:((
dml33 Bebeginehasret cnm bnde var seker diyet yapiorm hergub olcuyorm ama cnm cok istemsiti lahmacun yedim valla sizin bide şekeriniz normale donms arada kacamak oluyo ister istemez 😊😊bi anda cok yemeyin az az iki kere yiyin yada
Zeynepp35 Canın lahmacun çekiyorsa bunda endişelenmen gereken ekmek kısmı değil et kısmı o et ne kadar sağlıklı ve iyi pişmiş mi ?
Bebeginehasret dml33 canm benm ogtt testinde 100luk yuklemeye ragmen dusuk cikmisdi nie diyet verdiler anlamamistm ben suan sadece 6 kilo aldm bebekde cok kilolu degl anlamdm
dml33 Bebeginehasret bn 75lik yaptirdm yuksek cikti endokronojiye gittim oda diyetisyene yolladi diyet yapiormda sizin yuksek cikmamis nie diyet yaptiriyolar anlamadm bnde siz yinede dikkat edin abartmadan yiyin