Duygu Arkadaşlar herkese slm 38+5 haftalığım sıcak banyonun doğuma ve açılmaya faydası var mı. Bide bögürtlen ve ahududu çay 🍵 tüketmekte fayda var diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konularda
Sara Duygu Sıcak banyo Doğuma yardım ediyo.Hurma bırde ananasda yardımcı oluyo.Çayları ise bılmıyorum ❤
Alinmavi Duygu bence bitki cayi tuketmeyin nolur nolmaz. Banyoyu da sicak yapmayin ama sicaga yakin ilik su kesinlikle rahatlatiyor kaslari gevsetiyor. Sancim baslayinca ilk iş ilik banyo yapmak olacak.
Ardilan Duygu ayni haftadayız ben de 38+5teyim ara ara duzensiz agrilarim oluyor ben de dogum baslayacak sanıyorum her defasinda. Sizde bir belirti var mi
seydanurceyhan Sicak banyo vee hurmaa cok isee yariyo diolar bide elinden geldigince yuru diolar canim ve bitki caylarini icmeyin hamilelik boyunca diolar ama bilmiorum rabbim sag saglim saglikli sihatli kucagina alirsin isallah 😘🙏💕
Duygu seydanurceyhan inşallah canım amin hayırlısı olsun hepimiz hakkında hurmayı geçen haftadan beri yiyorum inşallah faydası olur😊
seydanurceyhan Bende yemege basladim 34 haftaligim saglik ocagindaki hemsireye sordum gunde 1 tane yiyebilirsin dedi isallah isee yarar normal olurr 🙏bendede tek sorun yuruyemiorum disari cikmak canim istemiyo yuruyenlere cok ozeniyorum
Alinmavi seydanurceyhan ben 36+6 yim. Bu hafta hurma yemeye basladim. Gunde 4 tane yiyorum. Bir yerde 3 bir yerde 5 tane yiyebilirsiniz yaziyordu ortalamasini aldim 🙂
Duygu Ardilan canım bende kızım hareket ederken ağrı oluyo nstde düzensiz gitmeye bsşladı sanırım doğum yaklaşıyo birde pelvik kasları ağrıyo bacak aradı çömelme hareketi yapıyorum inş hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza alalım canım🙏
Alinmavi seydanurceyhan olabilir. Bence simdiden en fazla 1 yiyin. 36 dolduktan sonra artirin 2 3 4 diye. Nolur nolmaz daha haftaniz erkenmis.