iremykn aslinda gerekli bir islem. Ultrasonda her detay gorunmez cunku. Bebek isteyip de olmayan larda erkek icin sperm testi istenir. Kadin icin de kan testleri ve gebe kalinamama sebebi nedir ona bakilir. Rshil filminde her sey ayrinitili cikar eger bir sorun varsa tedavi edilebilmesi icin tedavinin ilk asamasi olarak gorulmeli. Doktorunuz ozelde mi bilmiyorum devlette istege bagli olarka yani doktora ben rahim filmi cekilmek istiyorum denince cekilir mi bilmiuorum ama ben ozele gittim. İlk doktorum direk kendisi soyledi bi cekelim bi sorun var mi yok mu ona gore tedaviye baslariz diyerek cekti. İyi ki de cekilmisim bi tupumde yapisiklik vardi cok sukur acildi ertesi ay kimyasal gebelik gecirdim. Aylarca gebelik olmayinca 6 ay aradan sonra tekrar cekildim yine yapisiklik cikti. Sonra ben baska bir doktor bulup ona gitmeye basladim cunku ilk doktorum dogru duzgun bi sey demiyodu rahim filminden sknra deneyin diyip bizi saliyodu resmen. Neyse ikimci doktoruma bir decrahim filmimi siz gorun diyip 2 3 ay sinra tekrar cektirdim onda bi sorun cikmamisti sukur. Eğer özele gidiyosaniz ben rahim filmi de cektirmek istiyorum bi sorun vsrsa tedavi oncesinde en azindan icimiz rahat sekilde yola baslayalim diyin. Devlette basil oluyor doktor mu hasta mi istiyo bilmiyorum maalesef.