bukettttttt 29 haftalık hamileyim, randevu buldukça Fatma hocaya muayene oldum fakat doğuma siz mi gireceksiniz dedıgımde belırledıgımız gün olmazsa uzman asistanlarımız girer dedi, kendisiyle hatta çomüyle olan konuyu kapattım
derya2019 bukettttttt ilk doğum mu planlı doğum olmazsa diye o yüzden mi öyle dedi acaba bnde Fatma hocaya gidiyorm sezeryan olacak da bna gün söyledi hiç öyle bişey demedi girmem fln gibisinden ayrı özel ücret de aliyolar ya o yüzden sordum size
arzuysf bukettttttt aynısını sordum ayni cevabı aldim ben de o yuzden comu konusunu kapattım. Devlette Furkan kemal paksoy gidiyordum geçici goreve gitmis. Şimdi pınar Özalp uzlar gidiyorum cok iyi cok ilgili sagolsun
maide11111 derya2019 Merhaba 29. haftada hamileyim fatma hocaya gitmeyi düsünüyorum siz onun hastasimisiniz? Biraz bilgi verebilirmisiniz?
maide11111 busra171717 hiç bilmiyorum eren hocaya gittim comü de tek onda kararsiz kaldim fatma hocayi denemek istiyorum
eylul016 arzuysf Geçici görev değil başhekim yardımcısı olmuş galiba ayvacık devlet hastanesinde bende Pınar hanıma gidiyorum siz kaç haftalıksınız
arzuysf eylul016 aminn evet 32 de comuye gitmiştim fatma hanim istedi. 33 de pınar hanım devlette o istedi. Bundan sonrası her hafta gel çektir nst dedi.
gulaycan Merhaba, çomü de ikili test yaptırmak için önce kadın doğuma mı randevu almalıyım. Gittiğim gün hemen yapılıyor mu acaba ? Geeliboludan geleceğim için git gel mi yapmam gerek bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏
arzuysf gulaycan randevulu gidin tabii hemen yapıyorlar zaten. Kan veriyorsunuz bi de ultrasonda ölçüm yapıyorlar doktor o kadar