nisan0 Doktora gittim bebekte iyi bende enfeksiyon vs yok neden böyle oluyor acaba yaşayan var mı çok canım açıyor geçmedi kaç gündür
norsyilmaz nisan0 merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum doktorum progestan fitil ve endol fitil verdi cuma günü tekrar kontrole gideceğim am şuan için bir farklılık yok maalesef aynı şeyleri hissediyorum
birthecene nisan0 bende de oluyor ağır iş yaptığımda oğlum var sağolsun hizmetçisi gibiyim hiç oturmuyorum 23.haftadayım bugün bende aynıydım
nisan0 norsyilmaz canım ben hastaneye gittim sancım azalmıştı ama doktor serum taktı sonrasında iyi oldum şuan çok şükür iyiyim
AuraMomB Benim de akşamları karnım taş gibi oluyor alt karnım yırtılıyormuşcasına acıyor doktora da hiç sormadım
AuraMomB nisan0 24.haftadayım. Bebeğin hareketlerini bikini bölgemde hissediyorum vurması falan dışarıdan belli oluyor ama bilemedim normal mi
nisan0 AuraMomB benimde öyleydi canım bir şey olmadı çok şükür şuan 27.haftadayız doktoruma sor yinede
nisan0 inciminci parolda asla işe yaramıyor ama bir kaç güne geçiyor canım Allah doğumumuzu kolaylaştırsın ya gebelik zor geçiyor doğum rahat olsun bari
linaruken nisan0 merhaba ben de aynı şekildeyim 23 haftayım bebeğim sürekli karnımda kendini taş gibi yapıyor ve hareketleri hep çok aşağıda hissediyorum