Esma006 Kızlar ilk defa 5-6 gün geçikme yaşıyorum şişkinlik var çok fenayım doktor 5 gün kullan dedi 10 gün içinde kanama başlar dedi başlamazsan gel dedi korkum diger aylar nasıl oluyor
eed21 Esma006 bana öncesinde adet gecikmesi içinde vermişti sonrasında da hormon düzelmesi için verdi. Sadece afet söktürücü değil
Esma006 melanuurr inşallah canım ya geç döllenme de olsun da nasip ya rahimde tuttu aleti daire birşey gördüm ekranda ama içinde birşey yok bu ilacı verdi beta 0.08 ama kanama olmazsa tekrar gel
melanuurr Esma006 inşallah hamilesinfir bu ilaç bebek varsa tutunmayı sağlıyor yoksa afet olursun ama genel de ilaç bittikten 2-3 gün sonra regl olursun olmadım diye telaş ediyorsun bu kutu haptan kaç tane bitirdim sayamadım bile o yüzden söylüyorum
Esma006 melanuurr canım teşekkür ederim bir de bu ilaç mesela regl den 15.-16.gunler başlayıp yumurtlama gördüğünün ertesi gün başla deniliyor 25.26.gunler de bırakılıyor regl bekleniyor doğru mu kullanım şekli bebek dusunuyorum ben
melanuurr Esma006 ben öyle biliyorum yalan solmasın yine de bilenlere sor yumurtlamadan sonra kullanılıyor ki bebek tutunanilsin diye biliyorum ama adet de söktürüyor yani doktor sana adet olman için mi verdi
Esma006 melanuurr evet sebepsiz 6 günüm gecikti kan verdim yok bu ilacı verdi 5 gün kullan sonra 10 gün içinde kanama olamz ise tekrar gel dedi