yagiz_didem Merhaba hanımlar Fetal DNA yaptıran var mı ? Ne kadar yaptırdınız ? Sonuç kesin mı ve kaç haftalıkken yapılıyor?
sunbloom123 yagiz_didem fetal dna yı erken haftalarda yapıyorlar 10-14 haftalarında yapılıyor ve %99-%99.5 doğruluk oranı sağlıyor ben yaptırmadım ama çevremde yaptıranlar 10-15 bin küsüre yaptırmıştı tabi bu yeni yıl zam oranlarıyla nolmuştur bilemem
edaabykl yagiz_didem Ben yaptırdim ikili teste gore dogruluk orani cokcok yuksek 99 oranda dogru cinsiyette dogru çıkıyor Genoks firmasinda 16 bine yaptirdim 14.haftamda
eeminess yagiz_didem ağustos ayında 13 bin tlye yaptırdım eve gelip bi tüp kan aldılar 1 hafta sonra da sonuç çıktı hastalık tablosunu size cinsiyeti doktora gönderiyorlar. %99 doğruluk veriyor tarama testlerine nazaran daha iyi bence. Kesinlikle öneririm
yagiz_didem sunbloom123 bana hastane 20.741 dedi ilk bebegımde hıc solememişlerdi ama bunda risk grubunda olduğumu soledı yaptırmamı istedi
yagiz_didem sunbloom123 şuan 9+3 um çocuğun kromozomlarına kalıtsal hastalıklarına ve cınsıyetıne bakılacakmış doktor ıstedı taranma testlerı farklı
yagiz_didem sunbloom123 şuan 9+4 um doktor dedı 1 ay sonra gel Fetal DNA yapalım dıye 2 li test falan yaptırmadım. 17 ocakta gıdecegım ıste bende
ipeksbaby Biz yaptırdık 14 e.. iyi ki de yaptırdık içim rahat etti diğer testleri yaptırmadık sadece fetal dna.. cinsiyetini de öğrenmiş oldum böylelikle
AslanEge gamzeondmrl genetik tıp merkezleri yapıyor ben Gentan firmasında Ağustosta 14.000 e yaptırdım sonuç 6 günde çıktı. Çok detaylı bakıyorlar tavsiye ederim