selin0904 Merhaba ikili test için dr. Salim sezere giden arkadaşlar var mı ? Memnun kaldınız mı ? Kendi doktorum yapmadığı için iyi bir uzman arıyorum. 🙏😊
sunbloom123 selin0904 ikili test için bence bir uzman aramanıza gerek yok çok gereksiz bulduğum bir test yinede kendiniz bilirsiniz tabi ama yerinizde olsam detaylı ultrason için iyi bir perinatolog arardım
selin0904 @"Bircannn-123 doktorumuz testi yaptırmamızı önerdi salim beyde aynı sekilde detaylı bakıyor. Memnun kalırsam her iki tarama testlerini kendisinde yaptırmak istiyorum ancak giden arkadaslar var ise yorumlarını merak ediyorum 🙏🏻😊
sunbloom123 selin0904 genelde istiyorlar zaten tüm testleri ama ikili testte bir doğruluk oranı yok bilginiz olsun ben devlette yaptırmıştım sorun çıkmadığı halde yinede detaylıyı beklememiz lazım dendi o zaman ben neden bu strese girdim ve sonuç kötü çıksaydı bu sefer detaylıya kadar kendimi strese sokucaktım
selin0904 @sunbloom123 devlette süreç nasıl ilerliyor randevu bakıyorum ancak henüz tarihim geçmeden bir randevu bulamadım. Önce kadın doğuma muayene olup mu yönlendiriyorlar yoksa direkt o bölüm bakıyor mu? İlk gebeliğimde kendi doktorum yaptığı için bu durumla karşılaşmamıştım. 😊
sunbloom123 selin0904 önce muayne oluyorsunuz zaten direk ikili test zamanının geldiği söleniyor size yeşil alan açıyorlar onu açtıktan sonra mhrs üzerinden perinatoloji olarak randevu kovalayabilirsiniz tabi çok zor ama her saat başı bakip sürekli takip etmeniz gerekir o şekilde boşluk bulabilirsiniz arayarakda ulaşım sağlayabilirsiniz ama o çok çok daha zor ben mhrs üzerinden sürekli girip baktım o şekilde bulabilmiştim