nononomolfix Kızlar parasında değilim ama sizce illa âdetin geçmesini bekleyip test yapmak mı yoksa stresin azalması için öncesinde mi test yapmak bana bazen öncesinde yapmak daha iyi geliyor
Seraymesut nononomolfix valla bence stres yapmamak unursamamk vakti gelince insan olunca oluyor test yapma derim
ElaEge nononomolfix iki gebeliğide kandan öğrendim nerdeyse 2 aylık olmuştu Bebekler çokta takmamak lazım nasipse oluyor zaten takip edip strese girmek aşırı yorucu
_Feslegennn__34 nononomolfix tabıkıde adetı beklemek ama tabı bizde o sabir olmadıgın için bi haftadan önce 10 test yapıyoruz sonra hüsran aaa adet ben geldim diyor ve bidaha erken yapmıcam diyosun sonra diğer ay akıllanmayıp tekrar yine aynı hatayı yapıyoruz testlere verıdıgım parayla koluma bilezık alırdım artık 😂😂kı erken öğrenmekte iyi değil diğer gebelıgımı 3 haftalıkta öğrendim gün gün yinen test yapıyordum değer yükseldı mı diye her iki türlü psikolojimize oluyor ve testlere 🤦🏻♀️
Fatmanur_0416 nononomolfix valla ben her ay gecikmeyi beklemeden test yaptım yani 3 ay falan sonrası saldım saldığım ay 4 gün gecikme olmasıyla öğrendim bazen çok da üstüne düşmemek lazım 😅
nononomolfix Seraymesut üç dört ay test yapmadım ama bana iyi gelmedi yapmamak çok kandırdım kendimi 😂
nononomolfix anonimhesapp ben geçen ay lekelenme yaşadım üç gün hiç artış olmadı hatta burdada sordum yerleşme dediler sevindim falan test yapmamıştım keşke test yapsaydım dedim bende o zaman😔
ela1128 nononomolfix ben geçen ay çok fazla test yaptım tabiki bende parasınds değilim keşke çıksaydı ama bu ay yapmayı düşünmüyorum hiç aklıma da getirmiyorum geçen ay 4 gün gecikti adetim dedim heralde oldu bu ay da bekleyeceğim
cicianneyimm nononomolfix ben gebeliğimde adetten 5 gün önce öğrendim dayanamıyorum ben o stres beni geriyor 🥹 ama ondan önceki aylarda da acaba var mı diye yapıyordum negatif çıkınca insan keşke yapmasaydım falan oluyor ya da hem negatif çıkıp hem bir kaç gün sonra adet görünce modum daha da düşüyordu ama olsun 😅
nononomolfix cicianneyimm aynen dediğin gibi bende düşünüyorum. misafir alcam beynim o kadar yorgun ki ,diyorumki bakim adet olcam mı , olmicammı hamilede kalsam alıcam misafiri. en azından ne olduğu netleşsin o derece oldum artık😁
ArelinAnnesi1 nononomolfix bence durduk yere değil belirtiler olunca yapmak dha mantıklı çünkü adet gecikmesi en büyük belirgin