ikicocuklu_ev Acil öneri lazım telefonda anlık ne yapılıp yapılmadığını görmemiz gereken bir durumla karşı karşıyayız bildiğiniz kullanımından memnun olduğunuz ve karşı tarafın bunu anlamayacağı bir uygulma lazım.
Annecik02 ikicocuklu_ev telefonları WhatsApp dan kod taratıp birbirine bağlayabiliyosun diye biliyorum hiç denemedim ama
Aloska ikicocuklu_ev böyle programlar var evet ama hem ücreti yüksek hem kullanımı yasak başını belaya sokarsın
ikicocuklu_ev deletedmom43191 hayır vardı böyle programlar ama acil lazım burda bi dönem konululuyordu hatırlıyorum
ikicocuklu_ev deletedmom43191 benden bilgisayar işiyle meşgulüm ama sorun o değil güzel bir program arıyorum kullanan var mı daha öncelerden de burada lafı geçmişti ondan buraya yazmak geldi aklıma bir çok program var ama konu bir müşterimle alakalı
deletedmom43191 ikicocuklu_ev anladım fakat bu kadar detaylı programları bence hackerlar bilir diye biliyorum yinede üstte kalsın belki bilgisi olan vardır
ikicocuklu_ev Aloska müşterimiz eşinden şüphe duyuyor bilişimci olarak bize sordu ama programın adı bir türlü yok aklımda