kubra_nal hilalaselll4 benim de 28 Kasım benim de keseyi net göremedi inşallah cumartesi günü özel de baktırcam
nazlikaya_ Ben cumartesi günü kan verdim beta sonucum 108 çıktı uygulamadan girdiğimde 4+3 olarak gözüküyordu 6. Haftada bu kadar yüksek çıkıyorsa benim sonucum çok mu düşük acaba
seydanurdemir nazlikaya_ Benim de 4+0 da 71.85 çıktı internetten baktığımda beta değeri kişiden kişiye değişiyormuş referans aralığına göre uyumluydu haftasıyla ama bende sizin gibi emin olamadım cuma tekrar kan vereceğim
esrashnn01 nazlikaya_ beta hcg 2 güne bir takipte iki katı artmış olmalı yani gebelik sağlıkla ilerliyorsa hızla yükselir o yüzden düşük gibi geliyor size
seydanurdemir nazlikaya_ Bazılarının yavaş artış oluyormuş düşük çıkıyormuş ama bebekleri dünyaya gelmiş bizim içinde dua edelim hayırlısı ile sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
seydanurdemir cigdem343434 Annenin yaşına, doğum sayısına, kilosuna, sigara kullanımı olup olmadığına göre değişiyormuş önemli olan iki günde bir artış olmasıymış genelde böyle söyleniyor