mirababy03 Ya bu doktor benim aklımı yedi ben 36+3 oldum gün almak içim geldik 3.200 kg ama gebelik diyabetim var bana 39+0 gün veriyor ben ısrar edince dahiliyeye yönlendirdi risk almayalım dedi benim gibi olup kaç haftada doğuma gün aldınız
karahanl mirababy03 merhaba bendede gestasyonel diyabet var. 33 haftalığım doktor bişey demedi ama şekeri diyetle çok zor kontrol altına alıyorum bazen alamıyorum bile ne demeliyim doktora
linammm_ Ruyasekr2089 canım benim riskli gebelik olduğu için perinatoloji takipliyim çok bekletmem demişti o yüzden bu haftada verecek normalse 38 de alıyorlar
Elzem123 nergiz_c 12 Ocak çok heyecanlıyım az kaldı :) 3. çocuğum olacak Allah izin verirse 🤭 2 kızım vardı oğlum olacak❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın.
Bdks98_ nergiz_c selamlar normal doğum düşünüyorum 37.haftadayız artık ne zaman gelirse :) aksi bir durum gerçekleşirse hemen sezeryane dönmek istiyorum doktorumlada öyle konuştuk. geçen haftaki kontrolümde pilates topunda hareketler yapmamı yürüyüş yapmamı aksak yürüyüş ve merdiven inip çıkmamı söyledi bende başladım yapıyorum :) uygulamaya göre 27 ocakta kavuşacağız ama nasip tabi :)
haticehuma Benim de 39+6 da artık ne zaman gelecek bilmiyorum ha bu gün ha yarın derken geçmiyor günler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin