esdd Benım doktorumda erkek dedi tereddüt etmedi bile renklidede baktı ama ben basından beridir kız hissediyorum sizin gittiğiniz cihazlar mı kotu acaba yoksa doktor cıdden yanılabılır mi
havvaclkh esdd yani ilk gebeliğimdi benim hayatimda hiç cinsiyet yanilmasi duymamiştim etrafimda dedigim gibi özel takipliydim ama devlet teredütsüz kız dedi
ayse2121_ havvaclkh bizim bir yakinimzda bebeği doğana kadar kız biliyordu herşey kız alındı kiyfet batanyesi bütün hazrliklari erkek dogudu
esdd hatice3521 27. Haftaya kadar bu teknolojide nasıl netleşmez detaylıya girdiniz mi özel mi devlet mi
hatice3521 esdd detaylıya girmedi devlet hastanesi erkek özel hastane kız dedi ve yorumları okuduysanız sadece benim başımada gelmiyor bu durum teknolojinin bilemediği durumlarda olabiliyor demekki😂
2bebisannesyim havvaclkh bi arkadasim doğuma kadar kız dendi dogum yaptı erkek bebismis ikinci defa tekrar hamile kaldı tekrar doğuma kadar kızın olacak denildi yine bi hevesle herseyi yaptırdı dogum yaptı yine bi erkek bebis geldi simdj bana diyor sakın güvenme doktorlara
havvaclkh 2bebisannesyim çok garip gercekten herkesin başina gelmis benimde basia geldigi icin guvenemiyorum şuanda alişverisi baya bekleticem sanirim