MervezkanYamal Kızlar yaklaşık 11 haftalığım ama bugün çok ağır bi grip geçiriyorum bebeğe falan bişey olurmu korkuyorum grip olan varmı ben gibi
Sara MervezkanYamal Bende aşağı haftarlımda qrip oldum.Ama cabuk ıyılesmeye calısdım.Sende bol su çay iç çorbalar iç cabuk düzel.❤
Mutlu MervezkanYamal MervezkanYamal canim bende 2 kez cok kotu grip oldum calisiyordum bide doktor antibiyotiksiz iyilesemezsin dedi hamilelerin kullanabildigi ilacdan 3 gun ictim ne kadar zararsiz deselerde icim el vermedi 3.gunun sonunda biraktim c vitamini ve bitkisel seylerle gecistirmeye calistim ates olmasin onemli olan o.ona dikkat et sadece merak etme atlatirsin bebisinede sanada zarar gelmez 🙏
Homozigotmutant Olmaz merak etme hastalık bizim için en önemli şey ateş ateşini kontrol et yükselirse hemen doktora git
MerveAkbs Öncelikle geçmiş olsun. Doktora gitmeni öneririm çok ağırsa. Bol bol da c vitamini almalısın. Ve diğer önemli bir konu da başlığı acilll olarak yazmışsın ama sadece Doğum olduğu zaman acilll diye başlık açılıyor bilgin olsun.
Babyinlove Bende ishal kusma burun akıntısı bide gözlerim akıyor , ateşim yok ama çok halsizim doktora gitsemmi bilmiyorum bugün oldu çünkü