Bir1kelebek Bebek isteyen kızçeler bu ay güzel bi yumurta çıkartmaya ne dersiniz🤣🤣 benim adetimin 5. Günü incir suyu içmeyi düşünüyorum bide havuç yemeği 🤔 başka neler vardı bir şeyler yapalım güzel yumurtlayalım bu ayy
2prensesannesiiii Bir1kelebek ben henüz regl olmadım ama yeni aya plan yapmak istiyorum gecikme var ama gebelikten kaynaklı değil 🥹
Beray-liya Ben de adetin 10.günündeyim yani ovülasyon dönemine giriyorum, testlerle takip ediyorum inşallah ocak ayı bize uğur getirecektir 🙏
anonimhesapp Dün bitti benimde bakalım bu ay da yumurtlama görürüm inşallah. Her ay aynı stres yoruldum valla
Bir1kelebek anonimhesapp 🥹 bu yıl olucak inşaAllah benim içim de öyle bir his var 1 sene oldu benim olmuyor senin ne kadar oldu
Mutlubiriol Bir1kelebek 10 yada 11 ay oldu aynı sayılırız 🥹 geçen ay ilk defa ovulasyon denedim bu ay da deneyeceğim ama işte insan umutsuzlanıyor. Sadece kan verdim onun duasında eşim de bende muayene olmadık siz oldunuz mu
Bir1kelebek Mutlubiriol canım muayne olduk biz sizinde olmanız lazım heleki 1 sene olmuş beklemeden gidin bide 1 sene nasıl bekledin doktora gitmeden ya😃😅 ben istemeye başladıktan 3-4 ay sonra gittim hdjfjfj olmayınca
Bir1kelebek 2prensesannesiiii hayıt tohumu kaynatıp içebilirsin incir suyu içebilirsin kabak yiyebilirsinn
2prensesannesiiii Bir1kelebek soğan suyu içtim ama sökmedi hormonlarım iyi çıkmadı bugün randevum var bakalım dr ne diyecek
Bir1kelebek 2prensesannesiiii inşaAllah olursun canım yinede bunları içebilirsin sağlıklı yumurta ve rahim için
Bir1kelebek Mutlubiriol evet küçüğüm ama o kadar çok istiyorum ki sabr etmek aşırı zorluyor ve sabretmekten başka yapabileceğim bir şey yok elimden ne geliyorsa yapıyorum zaten 1 sene oldu işte olmuyo ama içim öyle yanıp tutuşuyokiiii bebek diye 🥺🤧
Mutlubiriol Bir1kelebek Ama zamanın olduğunu bilmekte çok güzel bir şey olmalı ☺️ Acelen yok umarım olur yaşın çok genç stres olma illaki olur bana göre ihtimalin daha yüksek 🥰