babyou Medihabed iyi niyet yerini bulur ama kötü niyet yol gösterici arar yani nikahta duada vs sorun olmaz ben babanın da bilmemesi taraftarıyım ama karar sizin elbette
yasemincel65 babyou benim eşimin sevdiği bir isim var yani ikimizin isim karması gibi düşünmüş ben de tamam bari ikinci isim olsun dedim 🙂↔️🙂↔️🫠🫠
senos15 yasemincel65 çocukken değilde yetişkin olunca söyleseniz daha aklı ermediği için adını soranlara uzun uzun açıklama yapabilir özellikle 4 yaşında başlıyor detaylı herşeyi anlatmaya 😅😅
aslhnkrts9 yasemincel65 ben kulağına okundu hani onunla da sesleneyim diye düşündüm kızım daha yeni doğmuştu o zaman 1 yalından sonra kimlikte yazan ismiyle seslendim ilerde de söylemeyi düşünmüyorum
seymayla yasemincel65 aa bilmiyordum ben bilseydim kızımda yapardım eşimin yakını var o işlerle uğraşan 2 defa da bulmuslugumuz var Rabbim fırsat vermesin ya
ela_0801 yasemincel65 Amin siz koyun bilinmeyen isimler gerçekten büyü çok kötü bir şey 6-7yıldır çekmediğim kalmadı çok şükür daha delirmedim Hshsh ama çok zor geceleri tek kalamamak falan