Yokmu hiç iyki almışım diyen ya ben ilk bebeğim 2.5 yaşında ve park beşik tercih ettim kiracı olmamız ve daha sonra kardeşine saklamak daha kolay olması açısından ama kısa süre sonra kademesini en alta indirmek zorunda kaldım çünkü üst kademe çok yüksekte birde yatak vs eklenince altına bebek büyüyünce çok üstte kaldı aşağıya indirmek avantajlı düşme konsuund aevet ama kenarları çok esnek koruma vs koymama rağmen surkeli araya kayıyor kalın yatak almadım diğer yatak.cok ince kaldı altına el yapımı yatak vs koydum çocuk büyüdükçe o kadar derinden aalmak geceleri emzirmek geri koymak resmen belim sırtım ağrısı bitmiyordu ve şimdi çok yeni olmakla beraber iki ci çocuk haberi aldık bende bir beşik arayışına girdim en aziindan doğuma kadar da oğlum yatar diye anne yani ahşap beşik aldım uyku seti korumalığı yatağı vs dahil 120×60 ölçüsü oğlum da kullanır mı yoksa sadece bebek için bir yaşa kadar kullanabilcegi bir seymi oglumun odası ve yatağı ayrı var zaten ama bebek ikinci ikinci bir oda yada yatak yok ve yerim de yok en az iki üç yaşına kadar yanımızda olduğu sürece bunu kullansın istiyorum öyle düşünerek aldım.ama.hep yorumlar olumsuz pişman olurmuyum bilemedim