reyyannihle deletedmom43191 9. Haftada öğreniliyor mu neye göre söyledi doktorunuz bende bugün gittim doktora 8 haftalık ve bacak arası net boştu anlayanlar bakabilir mi lütfen
ogrenenanne twobabymomm 16.haftada doktor emin olmayarak erkek gibi dedi,19da kesinleşti erkek olduğu
elif20261 twobabymomm inşallah ama dediğin gibi özelde söylüyor devlete hiç gitmedim Hep özele gittim hatta bugün de değişen bir şey yoktu olsa derdi 😄
Cicilininkini twobabymomm cinsiyet için gideceksen bekle bence 14e kadar cihazları cok iyi degilse göstermeyebilir 13de ama ultrasona girmeden hemen önce bi browni ye öyle git derim ben öyle yaptım hemencecik gösterdi insallah görürsün
twobabymomm Cicilininkini ben de beklemisken bir hafta daha bekleyeyim diyorum canım inşallah gösterir bakalım teşekkür ederim 🥰
Kubraa06 twobabymomm 22 haftada detaylı da öğrendim hep olasılık çıktı emin olamadı doktor bence en güzeli detaylıyı beklemek
Dlrdgn twobabymomm kızımı 12. Haftada öğrenmiştim şimdi ikinci gebeliğim bunu da 12 de %80 oranla söyledi 13 te de kesin söyledi ama cihazla da alakalı bence
twobabymomm Dlrdgn inşallah ben de gidince öğrenirim bacak arası açıksa biliyorlar kızımda gittiğimde cihazı çok eskiydi ama doktor bilmişti 🙂
Dlrdgn twobabymomm inşallah öğrenirsiniz insan gerçekten çok merak ediyor bir an önce ufak tefek de olsa birseyler almak istiyor 🤭