ilaydasokman Biz oğlumla 34 haftalık olduk 🙏🏼 Cuma günü kontrolümüz vardı her şey yolunda ilerliyor , artık kontrollerimiz daha sık olacak 🤰🏻 2300 gr olmuş miniğim 🥲 5-6 hafta gibi bi zamanımız kaldı cidden şaka gibi 🙏🏼 sizler nasılsınız serklajlı anneler 🫂
vanilya_kokusu_ ilaydasokman çok şükür canım inşallah sona kadar gidersun bizde 28 haftaya girdik bugün pazartesi günü kontrilum var bende erken doğum riski var inşallah sizin haftanıza gelirim 🙏🏻🤲🏻🥰
Nsd- ilaydasokman ayy maşallah maşallah sizin az kaldı kavuşmaya darısı bana inşallah bende 24+4 oldum inşallah 37-38 leri görmek nasip olsun 🙏🌺
Nazzz1310 ilaydasokman bizde oglusumla 37+2 olduk çok şükür bende serklajliyim butunnn serklajlilar inslah sizde gelirsiniz bu haftalara bana şaka gibi geliyor 🥰
ilaydasokman vanilya_kokusu_ siz de en riskli zamanları geçmişsiniz bundan sonrası her bir gün kâr artık 🙏🏼🫶🏼
ilaydasokman Nsd- ben doğumdan sonra sırf siz nasılsınız kaç haftanız kaldı diye gelicem buralara belli oldu 🥲🪬🫶🏼
Rose_07 Nazzz1310 Nasılsınız? Uzun zamandır görmüyorum sizi. Doğumunuz oldumu Allah’ın izniyle kavuşsunuz muyavrunuza 🙏🏻🥰
ilaydasokman Nsd- insan kendisi gibi olan birileriyle denk gelince biraz daha iyi hissediyor , merak ediyor . İlk kaybımda sadece ben yaşamışım gibi hissetmek çok ağır gelmişti o yüzden güzel şeyler yazmayı da okumayı da seviyorum 🥹🩵
Nsd- ilaydasokman evet tam olarak dediğiniz gibi hatta her pazartesi sizin yazınızı okumak için giriyorum bana da umut oluyor ilerlemeniz sizin için de çok seviniyorum. Evlatlarımızı kucağımıza alınca geçmiş acılarımızı da unutacağız🥹🫶
Rabia-Bay44 ilaydasokman Ne güzel bende 28 haftalığım başından beri erken doğum riskim var umarım bizler de sizin haftaları görürüz sağlıkla alın kucağınıza bebişiniz
MelisSezen Hepimize sağlıklı doğumlar kızlar, dikişleriniz kaçıncı haftada alınacak doktorlarınız ne söyledi? Alındıktan sonra ne kadar sürede doğum oluyor acaba?
ilaydasokman MelisSezen benim doğumum sezeryan planlanıyor o yüzden 39’a kadar beklicez.39’da doğum esnasında alınacak. Vajinal doğum düşünenlerde 37’de alınıyor sanırım sonra da bebeğin gelmesi bekleniyor
MelisSezen ilaydasokman özel değilse sezaryen düşünülmesinin sebebi ne acaba serklajla mı alakalı? Özel hastane takipli misiniz?
ilaydasokman MelisSezen kliniğe gidiyorum ben , doktorum rahim ağzının iyice zedelenmemesi için ( 2. Gebelik ihtimaline karşı ) sezeryan önerdi