elifayaz112_ ilkannelik1 bi sorun olmazsa Nisan da doğum yapıcam erkek bebek bekliyoruz ismini de poyraz ege düşünüyoruz güzel mi sizce 😍siz ne düşünüyorsunuz kaç haftalıksınız
ilkannelik1 elifayaz112_ bu aralar hep ege ismini duyuyorum arkadaşımda koydu 26 hafta olduk siz kaçsınız ☺️bizim beğendiklerimiz emir, çağatay,bilge kağan, atilla ama hiçbirine bu olsun diyemiyorum çok zormuş
Cicilininkini Kahyaasena subat ortası oglum olacak 💙 kuzenim ve görümcem hamile kız cocukları onlarında 🌺
bernaberna2323 ftmcmkbl benımde ikiz canım dogum nisan 30 dedı ama erkende alabılırm dedı 1 hafta 10 gun once ikiside erkek 💙💙ogluşlarımı sag salım kucagıma almayı nasıp etsın rabbım butun hamilleri yardım etsın inşallah 23+5 olduk bugun sız kac haftalıksınız acaba
Kartalicee Bence kız senesi bizimki de kız, hatta etrafımdaki 4-5 kişininde kız 🌸 Cumayı kadar gelmezse cuma günü yatış bakalım Allah bütün hamilelere yardım etsin biraz korku var 🫣
elifayaz112_ ilkannelik1 Ege ismini Benim eşimin ve kızımın baş harfinin birleşimi olduğu için beğendim (Elif Gurbet Ebrar) poyrazı da eşim taa hamileliğim başından beri karar vermiş 😍 Çağatay ve Atilla ismi güzel ama niyeyse poyraz kulağıma daha hoş geliyor