Moz Kızlar 27+5 ten beri aşırı hareketli ve güçlü hareketleri tedirgin oldum normal mi? Hareketi az olsa tedirginim çok olsa tedirgin :) Rh iğnesi yaptırıcam çarşamba inşallah onla alakalı değildir dimi ya insan korkuyor
ilginay Moz bende 26+3 bende çok oynasa da az olsa bi tedirginlik var doktor normal dedi kan uyuşmazlığı iğnesini de dün yaptırdım doktor erken yapmamızda sıkıntı olmaz dedi (hastaneye uzak bir mesafede oturuyorum) o yüzden iğne hareketlerinde biraz azalma yapıyor doktor normal dedi ama benim tek sıkıntım bebeğin kafası rahim azında direk erken doğum riski olur mu diye tereddütteyim
seher_3590 Moz normal aslında bende 26 haftalik hamileyim sürekli hareket halinde bazen karnımdan çıkacak gibi hissediyorum 😀büyüyorlar büyüdükçe de tekmeleri güçleniyor içiniz rahat olsun.
Moz ilginay rh iğnesi için çarşamba gidicem 28+1 oluyorum o gün.Aslında geçen haftaya randevu aldım ama 28 den önce gitme yapmıyorlar falan dediler iptal ettim ben de.İnşallah düzelir başı
ilginay Moz valla benim devlet hastanesi yazdı reçete gidip eczaneden getirttiriyorlar 498 tl para verdim ilaca sonra gidip ya sağlık ocağından yada acilden yaptırdım