simgemomy _Ebrukaracan06_ ahhaha sabrına hayran kaldım ben o kadar sabırsızım ki adet gecikmeden testlere başlamıştım😂 hayırlı uğurlu olsun hepimiz için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Birrrcan eylusssss hayır maşallah aksine çok yüksek düşük degil ikiz mı acaba sizin 🥰benim adetimin ikinci günü 231 çıktı
eylusssss Birrrcan ayy dur korkutma beni 😂 sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabi ama ikize hazır değilim bir kızım var zaten 😂 yarın doktora gideceğim inşallah kese görünür bilmiyorum artık yarında kan ister büyük ihtimalle
rumeyyurmom _Ebrukaracan06_ kan verdiğiniz hastaneyi arayın sonuçlarımı öğrenmek istiyorum diye verirler
simgemomy hilalaselll4 bodrumda sordum valla 1000 tl dese okeylerdim de 4 bin küsür deyince öh dedim napıosunuz sanki
hilalaselll4 kubra_nal ayy ne güzel seni takibe alcam canım inşallah birlikte güzel haberler alırız ilk mi canım
kubra_nal hilalaselll4 yok ikinci ilk öğrendiğimde şoklardayım bir tane küçük kızım var 8 aylık olacak 1 hafta sonra regaip kandilinde öğrendim rabbimin mucizesi diye sarıldım ona