yenianne_adayl 5 haftalık gebeyim ben cigkofteyi cok ama cok seviyorum yemem dogrumu sizce haftada birkere birsey olurmu aranizda yiyen birsey olmayan var mi
myangelson yenianne_adayl etli değilse yiyin birşey olmaz. Yeşilliklerini de iyi yıkayın genelde hazır olanlarda iyi yıkanmıyor
pozitifanne06 yenianne_adayl yiyebilirsiniz tabiki ama dışarıdan alınan her üründe hijyene dikkat etmek lazım evde yapıp istediğiniz kadar her gün bile yiyebilirsiniz
bsrelif Kızlar hepimizin canı gerçekten hamileyken çiğ köfte istemiş 😅 Benim midem çok hassas bu aralar şu bulantılarım bi geçsin ilk işim komageneye gitmek olucak
eed21 bsrelif he ya 😂 benimde ara ara hep çekiyor. Etsiz olanı yiyince sorun olacağını düşünmüyorum ki ben yedim 🙈 çiğ et vs çok sıkıntı tabi
slhummu Etli yememelisin ve yeşillikleri karbonat sirkeyle mutlaka yıka. Toksoplazma için test alınmadıysa onu da mutlaka verin ihmal etmeyin. Sana da bebeğe de şifa olsun 🩵
tugbaustuntas yenianne_adayl etli yemeyin diyorlar zaten etsizi ye gönül rahatlığıyla sıkıntı olmaz bende hamile kalmadan önce her hafta en az 2 3 kere yerdim o derece bayiliyordum ama ilk haftalarda bi tiksinme geldi şuan canım hiç istemiyor arada nadir yiyorum ama cidden canım isteyip yemedim hiç
yenianne_adayl Peki mayonez oda cog yumurtadan yapildigi icin onermiyorlar ama benim canim cok cekiyor eskiden yemezdim ama simdi mayonez istiyor canim
deletedmom43191 yenianne_adayl ye canim ye istediğin kadar ye amaa etsiz ye etli sıkıntılı olur aldığın yere sor etsizse al 😊