dil_n Aysgl97 Hilal_2302 bende ayın 1 - 4 ve 7 si yani bu sabahta test yaptım negatif çıktı 😞 Adeti bekliyecem Rabb’im nasip etsin inşallah
dil_n Aysgl97 canm ben Eylül’de kürtaj oldum 2 aylıktı şimdi yeniden deniyorum çok zor ya korku sarıyor insanı yine sağlıksız olursa yine kürtaj olursa falan valla çok zor şeyler Allah bir daha yaşatmasın
Aysgl97 dil_n geçmiş olsun canım benimde 6 yaşında kızım var ama ondan önce 2 aylık kürtajım ve dış gebeliğim oldu seni çok iyi anlıyorum
dil_n Kızlar eğer bu ay tutmazsa ovulasyon testi ile deneyecem acaba hangi marka iyi ya ilk kez alacam
dil_n Papl benimde yarın adet günüm ve bel ağrım kasık ağrım var ya 😞 adet olma sancısı gelip gidiyor
Papl dil_n şimdide yine bebetime marka test yaptım sonradan silik çizgi çıktı güvensiz bi test bence awox net negatif çünkü
Aysgl97 dil_n sağol canım en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin.ben bu ay femera kullanacağım.inofolicte aldım
duyqq dil_n benimki bat 7ydi canım dün yaptım Miratech negatif çıktı bugün daha olmadım bakalım bekleyecem sen yaptın mı
Papl Byn1998 maşallah baya erken öğrenmişsiniz bende 8 gün varken kan verdim 0 çıktı demekki olsa çıkardı ya benimde