dil_n Hilal_2302 merhaba Bat 8 ben görmedim maalesef ayın 1 ve 3 te artimed marka erken gebelik testi yaptım Sizde belirtiler var mı
Papl Hilal_2302 bende adete 8 gün varken kan vermiştim 0 çıktı adete 4 gün kala bebetime test yaptım pozitif çıktı aklım allak bullak yani varmı yokmu bilmiyorum gecikmeyi beklicem benimde Bat 8 ocak
sedefhamile Hilal_2302 bat 5 veya 7 ama test yapmadım ne zaman test yapsam peşine regl oluyorum Korkuyorum geçiksin iyice bi yandan da merak içerisindeyim
Lavin08 dil_n artimed cok yalanci cikariyor kuzum baska markayla yarin ilk idrarla dene 6 si oluyor zaten insallah cikar silik bile olsa
dil_n Hilal_2302 Cimcime30 Papl kızlar daha belirtisi olan var mı ? Benim İlk gebelik olacağı için kıyaslama yapamıyorum önceki Gebelik belirtisi ile benzerlik olan var mı ?
Aysgl97 Cimcime30 tekrar ovulasyon yaptın mı senle hemen hemen aynı günler adetimiz merak ediyorum sonucu 😃🥰
ipek9 Ben daha test yapmadım yapmak istiyorum ama bi yandan da erken yapmayayım diyordum belirtim de yok geçen ay kasık ağrısından öldüm belirti vardı sonra adet oldum o yüzden çok belirtiye bakmıyorum
Papl dil_n akıntı vardı önceki gebeliklerimde kasık ağrısı vardı ama adet belirtileriyle aynı zaten ben öyle düşünüyorum yani mide bulantısı çok sonradan oldu bende tabi adete yakın olanda oluyor ama herkesin gebeliği kendine has oluyor ya
Aysgl97 Cimcime30 dünden daha koyu inşallah vardır canım ya çok sevinirim.Bende çalışıyorum eve gidince yapacağım ovulasyon