akyuzz Kızlar dün gece aniden sağ gözümün görme yetisi birden çok zayıfları bulanıklaştı telefonda bakıyorum yazıların sonunu asla okuyamıyorum eşime bakıyorum yarısı görünmüyor elime bakıyorum serçe parmağımı göremiyorum 15-20 dk sürdü bu sonra ellerim uyuşmaya dilim uyuşmaya başladı yapay zekaya sorayım dedim cümle kuramamışım beynim asla izin vermemiş anlamlı cümle yazmama değişik şeyler yazmişim onun yazıklarını da okuyamadım resmen beynim beni terk etti hayatımda ben böyle bir şey yaşamadım tansiyonumda 10/6 dir hep hiç çıkmaz böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte ?
Arel_ akyuzz gebelikle alakası yok ama bende göz migreni var dedigin tarza benziyo biraz ama onda ısıklar fln ucusmaya baslıyodu oldugunda
myangelson akyuzz en yakın zamanda doktora gidin sadece görmeyle olsa göz ile ilgili olabilir diyeceğim ama ellerde dilde uyuşma cümle kuramamak falan nörolojik bir sıkıntı olabilir
annekiz6141 akyuzz benim gözler bozuk + migren var bende ara ara çok nadir böyle oluyorum soğuk kompleks yapıyorum gözlerime kendimi odaya kitleyip uyuyorum yoksa imkansız geçmiyor 🤦♀️
sari_papatyam Arel_ aaa bende de var çok ilginç bir şey değil mi ya tedavisi için hiç araştırma yaptınız mı
bsrelif ylnydgd gebelik zehirlenmesinin en belirgin tanısıdır acile gitmeniz gerekiyor bence de şakaya gelmez
irmairma akyuzz eder bebek hareket protein kaçağında ya da zehirlenmede de bende o şüphe ile 2 kere gittim bebeğim hareket ediyordu , nöroloji ve göz doktoruna da muayane oldum idrar testim de yapıldı çok şükür birşey çıkmadı
irmairma akyuzz gebelik zehirlenmesi olabilir, idrarda protein kaçağına bakılmalı yaşadığımız en ufak bir baş ağrısı bile hamilelikte çok önemli ihmale gelmez
irmairma akyuzz benim doğuştan göz damarımda incelme varmış, öğretmen olduğum için akıllı tahtaya çok bakıyorum ondan oluyor hep demiştim , hamilelikte de olunca doktor şüplenedi ve ellerim ayaklarım çok erken ödem olmaya başladı
Arel_ Dualarım seninle insallah kötü birsey degildir canım ❤ rabbim senide bebeginide korusun haber et akyuzz
akyuzz Arel_ kan idrar aldılar bebeğe baktılar hareketleri gelişimi normal nst ye bagladilar sancı stres vs da yok kan ve idrar sonucunu bekliyorum inşallah temiz gelir bebekten ziyade nörolojik bir problem olabilir dedi oraya yönlendirecek sanırım
Sedef21 akyuzz aynısı oldu bende de sağ gözüm önce bulanık görmeye başladı sonra tamamen gitti ve sağ kolum tamamen titremeye başladı mesaj bile yazamadım konuşurken kelimeleri yuttum hatta kelimeleri bir araya getiremedim tansiyonum yükseldi diye düşündüm tansiyonuma baktım düşüktü sonra uyuyakalmışım Doktorumu arayıp olayı anlattım tansiyonudan dolayıdır dedi çok şükür bir daha olmadı ama gerçekten çok korktum yani ben de
Sedef21 akyuzz direk telefon ile aradım tansiyondur dedi açıkçası doktor pek ilgilenmedi çağırır diye düşünmüştüm bir daha olsaydı başka doktora gidecektim olmadı şükür
queenofrose akyuzz ya valla sapıtttı herkes. Arkadaşım doktora gitsene. Biz ne bilelim. Önemli birşeye benziyor
akyuzz queenofrose bilmiyorsan tecrüben yoksa cevap verme oku geç senin kaprisini azarını çekecek değilim !!