nimet0920 Perşembe günü doğum olucak sabah bi uyandim öksürük başladı geçerminsizce ne içebilirim tarihi ertelenirmi gribim diye
Papatya05_ nimet0920 canım salgına yakalandıysan illet bişey kiminle konuşsam covidden 5 beter diyorlar benim 1 hafta oldu oğlumun 2 hafta hala tam toparladınız mı diye sorarsan hayır antibiyotik kullandım bide kullanmazsam sürünüyordum kulak burun boğaz burnumun içi yara bere hala daha bazen kanıyor Allahım yardımcın olsun imkanın varsa 1 hafta daha ertele bence
ddygg000 Spinal anestezi alacaksanız gripken sorun olmuyo. Beni bilgilendirirken söylemişlerdi. Ama tabi bebeği maskeyle filan emzirmeniz gerekebilir. Sıkıntınız yoksa erteleyebilirsiniz bence
sylm Bende 36+4 deyim boğaz yanması ile başladı bugün çok halsizim hamilelik süresinde 2. Trimesterde verdiği ilaçlar var kullanmaya başlasam mı tekrar bir doktora mı gitsem bilemedim. Doğuma bu kadar yakınken endişelendiriyor geçer umarım🥺
nimet0920 Dün doktoruma gittim şurup yazdı bı kaç sıcak birşeyler iç diye kağıda yazdı bubkari al iç diye bide bol sarımsaklı Tarhana çorbası iç çok artarsa ertelenir dedi
asil15 nimet0920 çok geçmiş olsun bal sicak su ve limon günde 3 4 kez için arti bol sarımsaklı tavuk çorbası yarına bir şeyin kalmaz inşallah