2prensesannesiiii döngümün 63. günü sonuçlarım çıkmış anlayan yorumlayabilir mi LH 19.60 FSH 3.95 TSH 3.780 ESTRADİOL 180.80 Progesteron 0.05
busrax_ 2prensesannesiiii adetin 3. günü mü verdin testi yoksa 63 mü reglin mi gecikti . lh yüksekliği pcostan oluyor tsh sınırda çıkmış bu da regl döngünü ekliyordur belki
myangelson 2prensesannesiiii lh yüksek çıkmış pcos olabilir ya da dediğim gibi yumurtlama donemindesin şuan kan verdiginde yani ötekiler de normal diye biliyorum
2prensesannesiiii busrax_ hayır regl olmadım döngümün 60. günü test yaptım şimdi çıktı o günde lekem geldi pembe gebelik testi negatif çıkmış yani adet olmuş sayılmam
busrax_ 2prensesannesiiii ovulasyon zamanında olabilirsin bence çünkü lh yüksek ESTRADİOL de yüksek. o gün leke de gelmiş yumurtlamada olabiliyor sanırım
2prensesannesiiii busrax_ dün gece şeffaf uzayan akıntı geldi benden yumurtlama olduğunu anladım ama neden 63. günü ve regl olmadan nasıl yumurtladım aklım almıyor 🥹
busrax_ 2prensesannesiiii yumurtlama yeni oluyor o zaman zaten Progesteron düşük çıkmış kan verdiğinde henüz yumurtlama olmamış sanırıım
2prensesannesiiii busrax_ büyük ihtimalle çatlama dün yoğun akıntım oldu akıntıdan anladım bugün druma gideceğim bakalım ama neden bu kadar gecikmiş olabilir reglm
myangelson 2prensesannesiiii FSH TSH da normal gibi geldi bana tabi doktor daha iyi bilir. Lh yüksekliği de pcostan veya yumurtlamadan olabilir
emine717_ 2prensesannesiiii yumurtlama olamadığı için adetin gecikiyor canımın içi tsh yuksek bu yumurtlamayi baskiliyor olabilir lh ve FSH oranı da 5 in üzerinde bu da pcosun en yaygın belirtisi bu da yumurtlamayı geciktirmis olabilir e 2 yüksek çıkmış menopoz olsaydı estradiol düşük olması gerekirdi 🙃
2prensesannesiiii myangelson Lh yumurtlama görüyorum galiba akıntıdan anladım bu kadar geciktiysem mutlaka pcos var bence de 🥹☹️ sende pcos var mıydı balım
2prensesannesiiii myangelson varmış gebe kalmak için bi tedavi başlatıldı mı ? ben gebelik planı yapıyordum bu çıktı başıma ☹️
2prensesannesiiii busrax_ saat 3 te randevum balım adet olmadığım için tsh yüksek olabilir mi normalde 2 gebeliğimde de en fazla 2.5 olurdu yükselmezdi çok pcostan mı yükselir anlamadım gitti🥹
myangelson 2prensesannesiiii ilk hamileligim 3 aylık adet düzenleyici ilaç , yumurta geliştirici hap ve çatlatma ignesiyle olmuştu. İkinci kendiliğinden oldu. Korunurken adetlerim düzenli sayılırdı ama korunmayı bırakınca düzenim bozulmuştu yine. Hatta tedaviyle olacak galiba diyorduk
2prensesannesiiii myangelson ben de hap kullandım doğumdan sonra bıraktım bırakınca 1.5 ayda bi regl görüyordum şimdi 1.5 ayı da geçtik şuan bu en uzun döngüm 🥹
eed21 Değerlerimizin yakınlığı dikkatimi çekti bana pco görünümü var dedi duphaston verdi ertesi ay değerler düzeldi hamile kaldım TSH değerim o zamanlar sizinkinden yüksektir. Yılalrın hipotiroid hastasıyıö.
2prensesannesiiii eed21 maşallah gebe kalmanıza sevindim benim 3 te randevum var gebelik planladığımı belirteceğim bakalım bana ne önerecek inşallah ben de kalırım 🥹🙏🏻