Yazmelegi_ LadyX afiyet olsun ❤️ 27 şubata aldik günümüzü 😍 tek karar spinal mi genel mi ona karar veremedik
Fatma_furkan1996 LadyX kızım baya hareketli canım çokda ağrılarım var doktor nst’bağladı bugün sancılarım var biraz
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 teşekkür ederim canım bayağı ağrılarım var sabaha kadar hiç uyuyamadım o yüzden doktorda bebek bayağı huzursuz dedi nst’ bağladı bugün sancım çıktı biraz kendini çok yormuşsun dedi 😓
Fatma_furkan1996 LadyX 3 yaşında oğlum bir saniye dahi ayrılmıyor benden sürekli yapışık geziyoruz bu gece de oda hiç uyumadı çok öksürüğü vardı sürekli onunla ilgilendim geçen hafta da acildeydik hep
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 hiç beklemiyordum böyle birşey canım bebek çok huzursuz dedi nst’ye bağladı kendini sakın yorma dedi 33 haftalık olucaz
Alya05 LadyX Benm kızım minik olduğu için teyzesi plan yapamıyoruz :) dışarı -5 lerde Evi topladım sonra komşum geldi oturduk bi çay içtik , sonra dedim kanka kalk kurabiye yapalım atayım buzluğa 😁😁
nazliiii1 Kızlar merhabalar herkese bir şey sormak istiyorum 2 ocakta beta 47 cıktı ertesi gün 3 ocakta kan verdim tekrar 107 cıktı 2 gün bekledim 5 Ocak yani bugün 212 cıktı sizin yorumlarınızı ve tecrübelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim