LadyX deletedmom43191 çok hassas bir konu annelik. Sana bile böyle yapıyorsa Allah onun gelininin yardımcısı olsun 😅
daisy__ LadyX bacım dik ütüm vardı dedim bu bozuldu galiba içine bakarım şimdi kablosu falan kopmuştur nerde dedi banyoda dedim sen git ütü diye benim lazer cihazını sök parçala 🥲
deletedmom43191 daisy__ 🤣🤣🤣🤣 ahahahah yani ütüyü bilmeyenle ne kadar ömür gider 🤣🤣🤣 hic mi ütü görmemiş
daisy__ deletedmom43191 kız bildiğin dik ütü günlük kırışıklık için falan ütü açmaya üşeniyorum ikisinin şekli benziyo ne bilim ben diyo🥹
daisy__ deletedmom43191 dur şimdi anlatıyorum bacım banyo ds rafım var bu tarz küçük şeyler efendim saç şeyleri cihaz vs aynı rafa koyuyorum kendi kişisel şeylerimi yanlız ütüyü bende gsliba karıştırıp koydum arzumun dik ütüsüydü biraz şekli lazer cihazına benziyor😂😂😂
deletedmom43191 daisy__ 😅😅 ne bileyim ya hic dik ütü kullanmadim ama bence farkedilir ya ikisinide gösterir misin merak ettim
Senacanblt_ LadyX Instagram’da karşınıza çıkmıştır belki bidon bidon millet çeşmelere koşmuş kaç tane video var