GirlandBoy_Mom LadyX istersen post aç istersen özelden yaz canım 10 bin yorumumum oldu pembe kalbi alabilirmiyim diye yazabilirsin
teraziela LadyX Allah yardımcımız olsun canım♥️🙏 kimseden kimseye fayda yok allahtan bu işin üstesinden de alnımızın akıyla çıkıyoruz 🙏
LadyX teraziela kullansan bir dert kullanmasan bir dert ama sanırım ben de kullanmazdım ne olur ne olmaz diye 🥹
GirlandBoy_Mom LadyX rica ederim bitanem çabana sağlık 10 bini geçmişsin aramıza hoşgeldin şimdiden 🩷
kartanesi___ teraziela Yaaa çok teşekkür ederim🥹❤️❤️❤️Bütün öğretmenlere de senin gibi veliler denk gelir inşallah hep senin gibi velilerimiz olsun😍evet özlüyor çocuklar benimkiler de sınıfa girer girmez bana sarıldılar öğretmenim seni çok özledik diye😂🫠
Deleted33000 LadyX bende bugün çok işim var hazırlık yaomam lazım yarın misafirlerim gelecek galiba evi temizlemem lazım iş çok da ben totomu bı kaldirsam hızlıca yaparim
hd_d LadyX ahh evet ya daha dün temizledim sanki 1haftadir temizlenmemis gibi oluyor sinir oluyorum bide günlük koltuk altlarini falan temizlerim ona rağmen 🤣sen nasılsın ?
deletedmom43191 LadyX günaydın canim bugun asla uyuyamadım sinirlerim tepemde plan mlan yok keyfimde yok zaten uykusuz halimle oturuyorum öyle
Zs3450 LadyX 12 haftalık gebeyim çalışıyorum hafıf sabah bulantılarıyla devam bu aralar cinsiyet merakı ıcındeyım doktor kıza benzıyor dedı ama kesin değil dedi bakalım 🤭
ikiprensesannesi___ LadyX günaydin canım uyandım ev halkını uyandırıp kahvaltı hazırlıyacam kahvaltıdan sonra hastaneye sonra bir kaç işim var dişarıda onları halledecem 🥰sen nerdesinnn kaç gündür post açmıyordun