Aycha Merhaba, Türkiye Hastanesi'nden Dr. Tülay Koldaş'da muayene, ameliyat olanlar, doğum yapan arkadaşlar varsa; tecrübelerinizi rica ederim.
Mir90 Aycha merhaba Tülay hanıma bugün gittim ilgili tatlı bir doktor. Onunla devam edeceğim bir sıkıntı çıkmazsa
Aycha Türkiye Hastanesi'ndeki diğer doktorlara gittiyseniz, onlar hakkında da tecrübelerinizi öğrenmek isterim.
ilginarsln Mir90 1 kere muayene için gittim ilgili gibi ama muayene ücreti çok yüksek 4 ay önce gittim 160 lira muayene ücreti ödedim o hastaneye çok fazla o ücret ayrıca kendi muayenesi olduğunu da söylemişti
Aycha Mir90 Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Her zaman hakkımızda hayırlı olacak doktorlarla karşılaşalım inşallah.
Merve009 Bende tülay hanıma gidiyorum son 5 muayenedir daha önceden kolan hastanesine gidiyordum tülay hanımdan da cok memnunum akrabalarımıda o doğurttu inşallah benide carsamba günü spinal sezeryenle doğurtacak😍
Merve009 Mir90 biraz yorucuydu benim için sanırım acı eşiği ile alakalı doğumdan sora cok agrım oldu dikiş yerlerimde bugun 2. Gunum bol yürüme ve su sayesinde biraz daha iyiym oğlumuda 3800 kılo ile kucagıma aldım😍😍
Merve009 Mir90 kusura bakmayın artık sürekli bakamıyorum buraya minik yuzunden😍 tülay hanımdan memnun kaldım hastnede cok guzel ilgililerdi hep gidp gelip herseyımızle ılgılendıler