Laydyg Emzirip ardından biberonla anne sütü takviyesi veren var mı aranızda ??? Emzirdikten sonra sağım yapınca sütünüz geliyo mu
PapatiA Laydyg benım suan emen çocuğum yok ama zamanın da bı damla bıle gelmiyordu çünkü bıtıyodu yetmediği için mamaya geçiyordum ben
Laydyg papatyakokulugece bende gelmiyo bebiş emdiği için süt boşalıyo göğüste onu nasıl yapabilirim sütümü çoğaltmam gerekiyo
Laydyg papatyakokulugece biberonu bırakmıştım geçenlerde 1 hafta boyunca sadece emzirdim. 1 hafta sonunda bi kere 4 saat boyunca uyanmadı beslenmedi halsizlik vardı biberonla anne sütü verince kendine gelmişti tam doymuyo bence göğüste
papatyakokulugece Laydyg gazı vardır alt gaz olabilir üst gaz olabilir karnı sistir ondan ne yediğini bilmez şişkinlik varsa
0Berfin0 Laydyg bu şekilde anlayamazsınız kilo takibi yapılması lazım. Hem siz bu şekilde yetmiyor diye strese girdikçe daha sıkıntı
Laydyg papatyakokulugece şuan doktorumda biliyo emzirdikten hemen sınra anne sütü veriyorum biberonla takviye olarak prematüre bebeğim
Laydyg 0Berfin0 kilo takibi yapılıyo hastaneye gitirğimde haftalık iyi alıyo kilo onda sorun yok. Sütümü çoğaltmak lazım ki rmzirdikten sonra sağım yaptığmda süt gelsin neler yapablrm bunun içn